1. پزشکان مطب ۳۶۵
  2. متخصص ارتودنسی
  3. متخصص ارتودنسی کرج

متخصص ارتودنسی کرج

دکتر حمید قاسمی متخصص ارتودنسی در کرج
دکتر حمید قاسمی متخصص ارتودنسی در کرج

دکتر حمید قاسمی

ما معتقدیم شما لایق بهترین خدمات هستید

دکتر حمید قاسمی متخصص ارتودنسی در کرج و متخصص ناهنجاری های فک و صورت.دکتر حمید قاسمی ارائه دهنده انواع خدمات ارتودنسی اعم از موارد پیشگیری و ارتودنسی کودکان و اصلاح ناهنجاری های فک و همراه با جراحی های دندان و فک و کلیه روش های مدرن ارتودنسی می باشد.

۰۲۶-۳۴۲۱۴۴۵۵
۰۹۰۳۰۱۳۸۳۰۳
البرز
کرج

کرج ، خیابان شهید بهشتی ، نرسیده به خیابان کسری ، برج ولیعهدی ، طبقه ۷ ، واحد ۷۰۱

دکتر فرزین اصلانی متخصص و جراح ارتودنسی در کرج
دکتر فرزین اصلانی متخصص و جراح ارتودنسی در کرج

دکتر فرزین اصلانی

فلوشیپ فوق تخصص ارتودنسی جراحی

دکتر فرزین اصلانی متخصص ارتودنسی در کرج، کلینیک تخصصی دکتر فرزین اصلانی با بهره گیری روش های نوین ارتودنسی در کرج، با داشتن کادری مجرب و آموزش دیده، استفاده از مرغوب ترین مواد و تجهیزات دندانپزشکی تلاش دارد با کیفیت ممکن درمان خوب را به شما ارائه دهد.ایشان دارای تخصص ناهنجاری های فک و صورت و فلوشیپ فوق تخصصی ارتودنسی جراحی فک می باشد.

۰۲۶۳۴۲۰۵۲۷۷
کرج

کرج، خیابان شهید بهشتی، حد فاصل هلال احمر و دارایی، ساختمان پزشکان نور، طبقه سوم، واحد ۱۱

دکتر فرناز اسدی متخصص ارتودنسی در کرج
دکتر فرناز اسدی متخصص ارتودنسی در کرج

دکتر فرناز اسدی

متخصص ارتودنسی در کرج

دکتر فرناز اسدی متخصص ارتودنسی در کرج، برای دریافت اخذنوبت به شماره تلفن های درج شده در بالا تماس حاصل فرمایید.

۰۲۶۳۲۲۲۱۰۰۳
۰۹۰۲۳۲۲۱۰۰۳
کرج

کرج ، چهارراه طالقانی ، به سمت میدان شهدا ، برج پزشکان شاه کرم ، طبقه دهم ، واحد ۱۰۰۱

دکتر پدرام دانش کاظمی متخصص ارتودنسی در کرج
دکتر پدرام دانش کاظمی متخصص ارتودنسی در کرج

دکتر پدرام دانش کاظمی

دارای بورد تخصصی ارتودنسی و ارتوپدی فک و صورت

دکتر پدرام دانش کاظمی متخصص ارتودنسی در کرج می باشند، ایشان دارای بورد تخصصی ارتودنسی و ارتوپدی فک هستند،
جهت رزرو نوبت می توانید با شماره های درج شده در بالا تماس حاصل نمایید.

۰۹۱۰۶۱۰۶۸۴۸

کرج، خیابان شهید بهشتی به سمت میدان شهدا، بعد از زیرگذر طالقانی، برج شاهکرم، طبقه ۱۱، واحد ۱۱۰۱

آیا ارتودنسی محدودیت سنی دارد؟

این باور اشتباه وجود دارد که ارتودنسی مخصوص کودکان است. در صورتی که این صحیح نیست و به شرط سالم بودن استخوان و لثه و ریشه دندان‌ها ارتودنسی محدودیت سنی نداردو در هر سنی برای مرتب کردن دندان ها می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

مواردی که باید در استفاده از ریتینر متحرک مورد توجه قرار دهید!

ريتينرها تاثیر مهمی در حفظ نتیجه درمان ارتودنسي دارند. بنابراین برای حفظ و تضمین نتاسج درمان پس از ارتودنسی موارد زیر را رعایت نمایید.

۱_ دقیقا بلافاصله پس از اینکه ریتینر خود را از روی دندان ها خارج کردید، در حالی که هنوز مرطوب است اقدام به تمییز کردن آن کنید. اگر خشک شود تمیز کردن آن کمی سخت خواهد شد.

۲_نگه‌دارنده خود را بعد از هر وعده غذایی با آب ولرم بشویید.

۳_برای تمیز کردن ریتینر سعی کنید که از خمیر دندان استفاده نکنید. زیرا خمیر دندان باعث سایش و بدشکل شدن نگهدارنده میشود. در عوض سعی کنید با مایع ظرفشویی و به آرامی همراه با یک مسواک آن ها را بشویید. سعی کنید مسواک نرم باشد تا آسیبی به نگه‌دارنده وارد نشود.
در صورت لزوم، از یک سواب پنبه ای استفاده کنید تا عمیق ترین شیارها و بخش های داخلی نگهدارنده های پلاستیکی شفاف را تمییز کنید.

۴_برخی از دندانپزشکان توصیه میکنند که ریتینر خود را در یک لیوان آب ولرم حاوی یک قرص ضدعفونی کننده قرار دهید.

اول ایمپلنت بکاریم یا ارتودنسی کنیم؟ اولویت با کدام درمان است؟

اگر در شرایطی هستید که باید هم درمان ارتودنسی انجام دهید و هم کاشت دندان انجام دهید ، اغلب توصیه می شود ابتدا بریس و درمان ارتودنسی را شروع کنید. یعنی اول به یک متخصص ارتودنسی در کرج مراجعه کنید و پس از چند ماه صاف شدن دندان ها به متخصص ایمپلنت دندان سر بزنید.

با این حال، همیشه قرار نیست که درمان ارتودنسی را قبل از کاشت دندان انجام داد. گاهی اوقات اصولا نیازی به درمان ارتودنسی پیش از کاشت دندان نیست. به عنوان مثال اگر همه یا بیشتر دندان های خود را از دست داده اید شما نیازی به ارتودنسی ندارید و تنها باید ایمپلنت بکارید. با این حال بهتر است با یک متخصص ایمپلنت در تهران یا کرج مشورت نمایید.

عوارض شکستن براکت ارتودنسی

مهمترین و بدترین عارضه شکستن براکت ارتودنسی تعویق در درمان است. شاید جالب باشد بدانید که گاها شکستن تنها یک براکت، می‌تواند درمان ارتودنسی را تا ۳-۲ ماه عقب بیاندازد.

عارضه دیگر ناشی از شکستن براکت ارتودنسی زخم های دهانی است که بروز خواهد کرد. لب و زبان شما در زمان غذا خوردن، تکلم و… زخم شده و منجر به عفونت می شود. از طرفی به دلیل اینکه دهان همواره مرطوب است، بهبود زخم ها دیرتر صورت می گیرد.

نمی توان براکت ارتودنسی شکسته شده را مجددا استفاده نمود در نتیجه بیمار باید هزینه براکت‌های جدید را پرداخت نماید.

کشیدن دندان در زمان ارتودنسی لازم است؟

دربسياري از موارد کشيدن دندان ها در ارتودنسی لازم نيست. گاهی اوقات برای ایجاد فضا در فک به منظور کاهش جلوزدگی دندانها، و یا رفع شلوغی دندانها نیاز به کشیدن دندان است. ولي بايد گفت اگر واقعاً نياز به کشيدن دندان دائمي در درمان ارتودنسي لازم باشد بيمار نبايد به خاطر ترس ازاين مساله از درمان صرف نظر کند. چرا که فضاهای ناشي از کشيدن دندان کاملاً با حرکات ارتودنسي بسته مي شوند و بیمار به حالت نرمال رشدی صورت و نهايتاً زیبایی مناسب صورت و دندانهای خود مي رسد.

ارتودنسی نامرئی برای چه افرادی مناسب است؟

اگر نیازمند ارتودنسی هستید اما دوست ندارید کسی متوجه درمان شما شود و از ارتودنسی با دستگاه‌های فلزی استقبال نمی کنید و تمایل دارید که هنگام صحبت کردن و لبخند زدن سیم و براکت های ارتودنسی تان معلوم نباشد و اگر روی رنگ دندان هایتان حساس هستید و می‌خواهید همیشه سفید دیده شوند.
اگر مشکل و ناهنجاری ارتودنسی شما چندان جدی نیست و تمایل دارین برای مهمانی خاص برای چند ساعت ارتودنسی نداشته باشین و بتوانید بدون نگرانی از شکستن براکت هر غذایی را بخورید و به راحتی مسواک و نخ دندان بکشید ارتودنسی نامرئی گزینه مناسبی برای درمان ارتودنسی شما خواهد بود.

اولویت ارتودنسی و جراحی بینی. کدام اولویت دارد؟

با درمان ارتودنسی تغییراتی در موقعیت لب ها و فاصله بین لب و بینی و زاویه بینی و نیم رخ فرد، صورت می گیرد. در جراحی بینی ، رابطه بین لب و فرم بینی از نکات مهمی است که جراح بینی به آن اهمیت بسیاری می دهد. بنابراین تغییرات حاصله از درمان ارتودنسی در نحوه جراحی بینی فرد و تصمیم نهایی جراح بسیار تاثیر گذار می باشد. بنابراین ابتدا ارتودنسی و سپس عمل بینی توصیه می شود.

ازتودنسی اقساطی در مراکز ارتودنسی در شهر کرج

ارتودنسی اقساطی یکی از شرایطی است که جهت آسانتر شدن انجام ارتودنسی برای بیماران در نظر گرفته شده است. معمولا بیماران به دلیل هزینه های بالای ارتودنسی سعی می کنند از انجام آن خودداری نمایند. برای رفاه حال بیماران، ارتودنسی به صورت اقساطی امکان پذیر است و بیماران می توانند درمان راآغاز کنند و در طول بازه زمانی درمان، به صورت ماهیانه هزینه ها را بپردازند.

این اقساط با توجه به تعداد جلسات درمانی و پس از مشاوره و معاینه دقیق مشخص می شوند.
ارتودنسی به این صورت است که ابتدا بیمار به پزشک مراجعه می کند و با دریافت مشاوره و ویزیت میزان هزینه و نوع ارتودنسی مشخص می شود. پس از آن با تهیه مدارک پزشکی موردنیاز ، تعداد جلسات درمانی نیز مشخص می شود. در بازه زمانی درمان ارتودنسی، بیمار می تواند هزینه را به صورت اقساط ماهیانه پرداخت نماید. هزینه ارتودنسی معمولا بستگی به عوامل مختلفی از جمله شدت مشکل، طول درمان، سن بیمار و… دارد.

ارتودنسی سرامیکی برای چه کسانی مناسبه؟

براکت های سرامیکی به دلیل شفاف بودن به سختی قابل مشاهده هستند و برای افراد بزرگسالی که بخاطر شرایط شغلی و زندگی خود (سخنرانان – بازیگران و…) دوست ندارند دیگران از درمان آن ها باخبر شوند بسیار مناسب است

فیلتر ها
Reset
ظراحی سایت پزشکی
ایمپلنت دیجیتال تهران
دکتر مرضیه مرساقیان متخصص ارتودنسی در فرشته تهران
دکتر طلوعی متخصص دندانپزشک کودکان زعفرانیه تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.