رفع سلولیت

رفع سلولیت

سلولیت مشکل جمع شدن چربی در لایه های پوست است که باعث ایجاد نقاط ناهموار در بدن می شود. این مشکل عمدتا در مناطقی مانند ران ها، باسن و شکم دیده می شود و می تواند عامل ایجاد ناراحتی و کاهش اعتماد به نفس در افراد باشد. برای رفع سلولیت، معمولا از روش های مختلفی مانند ماساژ، ورزش، تغذیه مناسب و استفاده از دستگاه ها و محصولات ضد سلولیت استفاده می شود. هدف از این روش ها، بهبود جریان خون و متابولیسم در مناطق مورد تحت پوشش است که منجر به کاهش ظاهر سلولیت و افزایش آرامش و زیبایی پوست می شود.

اگر شما هم در بدن خود سلولیت دارید و قصد برطرف کردن این مشکل پوستی را دارید متخصص پوست و مو زیادی هستند که در این زمینه در شهرهای مختلف مشغول به فعالیت هستند که می‌توانید به آنها مراجعه کنید، در ادامه، مطب ۳۶۵ قصد دارد بهترین متخصص‌های پوست و مو که رفع سلولیت را انجام می‌دهند را با ذکر مشخصات کامل به شما معرفی کند، پس با ما همراه باشید.

null

مراکز درمانی و پزشکان

لیست مطب، درمانگاه، بیمارستان و پزشکانی که می توانید برای رفع سلولیت مراجعه کنید
null

سوالات متداول بیماران

سلولیت چیست؟ چه عواملی باعث ایجاد سلولیت می شود؟ درمان قطعی سلولیت چیست؟
null

مقالات مرتبط

لیست مطب، درمانگاه، بیمارستان و پزشکانی که می توانید برای رفع سلولیت مراجعه کنید

مراکز و پزشکان ارائه دهنده خدمات رفع سلولیت

اگر در جستجو مطب، درمانگاه، بیمارستان و پزشک برای درمان سلولیت هستید در ادامه لیستی از متخصص های پوست و مو و که درمان سلولیت انجام می دهند ارائه شده است.

دکتر ایمان مومنی متخصص پوست و مو
دکتر ایمان مومنی متخصص پوست و مو

دکتر ایمان مومنی

متخصص پوست و مو لیزر زیبایی

دکتر‌ایمان مؤمنی متولد سال ۱۳۵۶ اصفهان است که کلیه مقاطع تحصیلی خود را در این شهر به پایان برده است. در کنکور سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم…
03136269770
متخصص پوست و مو و زیبایی در اصفهان

اصفهان، خیابان توحید میانی نرسیده به چهار راه پلیس، نبش بن بست۱۲، مجتمع یاس، واحد ۲۰۱

کلینیک زیبایی دکتر زمانی در تهران
کلینیک زیبایی دکتر زمانی در تهران

کلینیک زیبایی دکتر زمانی

کلینیک پزشکی و زیبایی دکتر زمانی

گروه پزشکی دکتر زمانی با ۱۸ سال سابقه در امر زیبایی، ارائه دهنده کلیه خدمات زیبایی پوستی و مو وجراحی زیبایی می باشد. درمجموعه دکتر زمانی تزریق…
09120600631
09200600631
کلینیک زیبایی پوست مو و زیبایی در تهران

تهران،زعفرانیه، خیابان اعجازی، روبروی خیابان سوداچی، جنب بانک ملت، پلاک 41

دکتر مریم کمالی

خدمات زیبایی و درمانی

دکتر مریم ملکی پزشک پوست مو و تزریق ژل در کرج و لیزر درمان ویژه بانوان در کرج مشغول به فعالیت است. برای دیدن نمونه کارهای بیشتر…
02632284564
02632216393
09374650405
پزشک وست، مو و زیبایی در کرج

کرج، چهار راه طالقانی، بین زیرگذرومیدان شهدا، برج رازی طبقه4، واحد43

دکتر علیرضا واعظ شوشتری متخصص پوست و مو زیبایی در اصفهان
دکتر علیرضا واعظ شوشتری متخصص پوست و مو زیبایی در اصفهان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست و مو زیبایی و لیزر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری متخصص پوست و مو زیبایی در اصفهان.‌ایشان به دلیل علاقه زیاد به رشته پوست، در همین رشته ادامه دادند و در سال ۲۰۰۴…
03136284487
پزشک پوست و مو اصفهان

اصفهان، خیابان توحید میانی، قبل از چهارراه پلیس، مقابل اداره ثبت، ساختمان آریا، طبقه اول

دکتر احسان صالح متخصص پوست، مو و زیبایی در شیراز
دکتر احسان صالح متخصص پوست، مو و زیبایی در شیراز

دکتر احسان صالح

متخصص پوست و مو و زیبایی

دکتراحسان صالح متخصص پوست در شیراز مشغول به فعالیت می‌باشد. خدماتی زیبایی که دکتر صالح به بیماران ارائه می دهد: جوان سازی و شفاف سازی پوست با…
07136540410
09303030712
متخصص پوست، مو و زیبایی در شیراز

شیراز، خیابان نیایش، نبش کوچه۶، ساختمان هیراد، طبقه ۲

دکتر روناک تمدن متخصص جراحی عمومی در کرج
دکتر روناک تمدن متخصص جراحی عمومی در کرج

دکتر روناک تمدن

متخصص جراحی های عمومی

دکتر روناک تمدن متخصص جراحی عمومی دارای بورد تخصصی در کرج مشغول به فعالیت می باشند. ایشان در زمینه جراحی هاى زیبایی و درمانى یکی از فعالان…
٠٢۶٣٣۵٣۴٠٩١
09195736462
متخصص جراحی های عمومی در کرج

کرج، عظیمیه، میدان مهران، جنب بانک مسکن، ساختمان میلاد، طبقه ۲، واحد ۶

دکتر مهدی سبکتکین متخصص پوست، مو و زیبایی در اصفهان
دکتر مهدی سبکتکین متخصص پوست، مو و زیبایی در اصفهان

دکتر مهدی سبکتکین

بورد تخصصی پوست و مو

دکتر مهمدی سبکتکین متخصص پوست و مو، زیبایی و لیزر در اصفهان مشغول به فعالیت است. ایشان دارای بورد تخصصی پوست و مو از دانشگاه جندی شاپور…
۰۳۱۳۱۳۱۴۴۰۸
۰۹۹۲۳۳۸۰۰۲۵
متخصص پوست، مو و زیبایی در اصفهان

آدرس: اصفهان، خیابان وحید، مجتمع پزشکی وحید، طبقه دوم

دکتر فرهاد کاوه متخصص پوست ، مو و زیبایی در کرج
دکتر فرهاد کاوه متخصص پوست ، مو و زیبایی در کرج

دکتر فرهاد کاوه

کلینیک زیبایی در کرج

دکتر فرهاد کاوه متخصص پوست در کرج مشغول به فعالیت می‌باشد برای دریافت نوبت و مشاوره به مطب دکتر کاوه مراجعه کنید یا با شماره های درج…
02633308187
۰۹۳۹۸۴۵۵۶۸۶
متخصص پوست و مو و زیبایی در کرج

کرج، پل مهرشهر، ابتداي بلوار ارم، بالاي داروخانه ايمان مطب دکتر فرهاد کاوه

دکتر معصومه مجیدزاده پزشک پوست و مو زیبایی در تهران
دکتر معصومه مجیدزاده پزشک پوست و مو زیبایی در تهران

دکتر گیتی مجیدزاده

ارائه دهنده خدمات زیبایی

دکتر گیتی مجیدزاده دکترای حرفه ای و پزشک پوست، مو و زیبایی در تهران می‌باشد که ارائه انواع خدمات زیبایی ( تزریق ژل و بوتاکس)، مو (مزوتراپی…
02122396818
پزشک پوست، مو و زیبایی در تهران

تهران، خیابان نیاوران، پایین تر از سه راه یاسر به سمت تجریش، نبش کوچه معظمی، پلاک ۳۲۹، واحد۲۹، طبقه پنجم غربی

دکتر لیلا کریمی متخصص پوست مو و زیبایی در تهران
دکتر لیلا کریمی متخصص پوست مو و زیبایی در تهران

دکتر لیلا کریمی

بورد تخصصی و عضو آکادمی پزشکان زیبایی آمریکا

دکتر لیلا کریمی، پزشک پوست و مو، زیبایی و لیزر درتهران مشغول به فعالیت است. دکتر لیلا کریمی دارای بورد تخصصی و عضو آکادمی پزشکان زیبایی آمریکا…
02144965283
۰۹۱۲۲۲۸۵۷۰۹
۰۹۹۱۶۳۷۱۰۹۳
متخصص پوست، مو و زیبایی در تهران

تهران، میدان دوم صادقیه، بلوار آیت الله کاشانی، بین اباذر و مهران، پلاک ۶۷، واحد ۲

فیلتر ها
Reset
Reset
Reset

عضویت در بخش درمان سلولیت مطب۳۶۵

اگر شما پزشک متخصص پوست، مو و زیبایی هستید و خدمات درمان سلولیت ارائه می کنید می توانید اطلاعات خود را در سایت مطب ۳۶۵ دز بخش پزشکان و این صفحه (رفع سلولیت) ثبت کنید.

سلولیت چیست؟

سلولیت (cellulite)یک مشکل پوستی است که معمولاً با نام “پوست پرتقالی” نیز شناخته می‌شود. این مشکل در واقع ناهمواری‌ها و ناصافی‌هایی است که در سطح پوست ایجاد می‌شود و به شکل توده‌های چربی ظاهر می‌شود. سلولیت عمدتاً در مناطقی از بدن که چربی ذخیره می‌شود، مانند ران‌ها، باسن، شکم و بازوها، دیده می‌شود.

این ناهمواری‌ها ناشی از تجمع چربی، مایعات و سلول‌های پوست در لایه‌های زیرین پوست (لایه چربی و بافت تحتانی) است. با گذشت زمان، این تجمعات باعث ایجاد انسداد در جریان خون و لنف، کاهش کلاژن و الاستین (پروتئین‌های حمایتی اصلی پوست) و تغییرات در ساختار پوست می‌شود. به همین دلیل، سطح پوست ناهموار می‌شود و به شکل توده‌های چربی و انبساط‌یافته ظاهر می‌شود که در نتیجه به عنوان سلولیت شناخته می‌شود.

سلولیت چیست؟

سؤالات متداول درمان و رفع سلولیت

مصرف قرص به تنهایی کافی نیست و برای درمان سلولیت، روش‌های ترکیبی از ورزش، تغذیه مناسب، ماساژ، و در صورت لزوم، روش‌های پزشکی مورد نیاز است.

درمان سلولیت در یک جلسه معمولاً ممکن نیست و نیاز به جلسات مکرر و مداوم دارد تا نتایج مشاهده شوند.

درمان‌های خانگی به میزان محدودی می توانند مفید باشند، و نتایج آنها ممکن است کمتر از روش‌های حرفه‌ای و پزشکی باشد. برای بهبود سلولیت، استفاده از روش‌های ترکیبی و دستگاه ها، به همراه تغذیه مناسب و فعالیت ورزشی توصیه می‌شود.

بله، پماد‌های حاوی رتینول می‌توانند به حفظ ساختار پوست و افزایش قوام پوست کمک کنند. به همین دلیل، توصیه می‌شود برای جلوگیری از عوارض ناشی از سلولیت، از پمادهای حاوی ۳/۰ رتینول استفاده کنید. با این حال، همچنان برای بهبود علائم سلولیت، استفاده از روش‌های ترکیبی از ورزش منظم، تغذیه سالم و ماساژ را در نظر داشته باشید.

خیر، سلولیت تنها مختص خانم‌ها نیست و مردان نیز ممکن است به آن مبتلا شوند، با این وجود این مشکل در خانم‌ها رایج‌تر است. عواملی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، سبک زندگی و شرایط محیطی می‌توانند بر احتمال بروز سلولیت در هر دو جنسیت تأثیرگذار باشند.

بله، ورزش منظم می‌تواند به کاهش ظاهر سلولیت کمک کند. تمرینات قوی کننده عضلات و تقویت جریان خون می‌توانند به بهبود وضعیت پوست و کاهش ظاهر سلولیت کمک نمایند. با این وجود برای داشتن نتایج ملموس نیاز به صبر، مداومت و ترکیب ورزش با تغذیه مناسب دارید.

سلولیت معمولاً بیشتر در نواحیی از بدن که چربی تجمع دارند و عمدتاً در محل‌هایی که پوست نازک‌تر است، ایجاد می‌شود. نواحیی مانند ران و پشت ران، باسن، شکم و بازو معمولاً مکان‌هایی هستند که سلولیت بیشتر دیده می‌شود.

بله، استفاده از جوراب‌های ساق بلند، به ویژه جوراب‌های مخصوص سلولیت، به کاهش ذخیره مایع در نواحی مورد نظر کمک می کند. اما باید توجه داشت که دیدن نتایج ممکن است زمان‌بر باشد و نیاز به صبر و مداومت دارد.

خیر، سلولیت به طور معمول مشکلی خطرناک نیست و به طور کلی برای سلامتی عمومی افراد خطری ایجاد نمی‌کند. اما ممکن است به علائم ناخوشایندی مانند ظاهر پوست غیرمنظم و افزایش حجم در نواحی مختلف بدن منجر شود.

علت به وجود آمدن سلولیت چیست؟

به‌طور کلی، علل به وجود آمدن سلولیت شامل عوامل ژنتیکی، هورمونی، زیستی، تغذیه، سبک زندگی، و محیطی می‌شوند. در ادامه، برخی از این عوامل را به‌طور مختصر تشریح می‌کنیم:

علت ایجاد سلولیت

  • عوامل ژنتیکی: ژنتیک و سابقه خانوادگی می‌توانند نقش مهمی در ایجاد سلولیت داشته باشند. اگر والدین یا افراد خانواده دیگر مشکل سلولیت داشته باشند، احتمال اینکه شما نیز از این مشکل رنج ببرید، افزایش می‌یابد.
  • هورمون‌ها: تغییرات در سطح هورمون‌ها می‌تواند به ایجاد سلولیت کمک کند. به‌طور خاص، هورمون‌های مرتبط با تنظیم چربی و جریان خون مانند استروژن و پروژسترون در زمان‌های مختلف از دوره زندگی زنان تأثیر دارند. طبق تحقیقات انجام شده، هورمون استروژن منجر به تشکیل سلولیت می‌شود. این هورمون در خانم‌ها به دلیل مصرف قرص ضدبارداری، وقوع عادت ماهیانه، رسیدن به سن بلوغ به طور مداوم در حال تغییر است .به هین دلیل حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد خانم ها ممکن است سلولیت را تجربه کنند.
  •  تغذیه نامناسب: تغذیه غنی از چربی‌های اشباع‌شده، شکر، مواد کنسروی و غذاهای فرآوری شده و کمبود آب می‌تواند به افزایش تجمع چربی و به وجود آمدن سلولیت کمک کند.
  •  کم‌فعالیتی بدنی:کمبود ورزش و فعالیت بدنی می‌تواند باعث کاهش جریان خون و لنف در مناطق مختلف بدن شود و در نتیجه سلولیت ایجاد شود.
  • عوامل زیستی: تغییرات در جریان خون و لنف به دلیل فشار و یا انسداد می‌توانند ناهمواری‌های پوستی را ایجاد کنند. این تغییرات معمولاً به دلیل تجمع چربی، سلول‌ها و مایعات در لایه‌های زیرین پوست ایجاد می‌شود.
  • افزایش سن: با پیر شدن، پوست بدن نازک تر و شل می شود و این می‌تواند منجر به ظاهر شدن سلولیت در سطح پوست شود. همچنین کاهش تولید کلاژن و الاستین پوست در سن بالا نیز می تواند زمینه را برای ایجاد سولیت افزایش دهد.
  •  استرس: استرس می‌تواند به تغییرات در هورمون‌ها و جریان خون منجر شده و سلولیت را تشدید کند.
  • جنسیت: اگر چه داشتن سلولیت به جنسیت خاصی محدود نمی شود، اما تفاوت‌های بیولوژیکی میان زنان و مردان، باعث می‌شود که پوست خانم‌ها نسبت به پوست مردان حساس‌تر به تغییرات هورمونی و تجمع چربی باشد. این تفاوت در ساختار پوست، به ویژه در مناطقی که چربی ذخیره می‌شود، می‌تواند احتمال ایجاد سلولیت در خانم‌ها نسبت به آقایان را بیشتر کند.
  • افزایش وزن: افزایش وزن و تجمع چربی می‌تواند باعث ایجاد فشار بیشتر در لایه‌های زیرین پوست شود و با تغییر در جریان خون و لنف، به افزایش احتمال ظهور و شدت سلولیت کمک کند. از این رو، حفظ وزن مناسب و فعالیت بدنی منظم می‌تواند در کاهش این مشکل مؤثر باشد.

معرفی انواع سلولیت

سلولیت‌ها به دو دسته سلولیت‌های سفت و سلولیت‌های شل تقسیم می‌شوند.

  1. سلولیت‌های سفت: این نوع سلولیت بیشتر در بدن خانم‌هایی با شرایط عادی به وجود می‌آیند و قابل لمس نیستند. این سلولیت‌ها به عضلات چسبیده‌اند و در هنگام فشار دادن آن‌ها احساس درد شدیدی به وجود می‌آید.
  2. سلولیت‌های شل: این نوع سلولیت به‌راحتی بین انگشتان قابل لمس هستند و فشار دادن آن‌ها همراه با احساس درد نخواهد بود.

انواع سلولیت

آشنایی با روش‌های رفع سلولیت(درمان قطعی سلولیت)

سلولیت مشکلی است که می توان آن را درمان کرد. روش های مختلفی برای رفع و درمان قطعی سلولیت وجود دارد. از جمله روش هایی که برای رفع سلولیت پیشنهاد می شود و به عبارتی قاتل سلولیت هستند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ورزش منظم در رفع سلولیت

ورزش منظم و فعالیت کافی می‌تواند نقش مهمی در درمان سلولیت ایفا کند. تمرینات کاردیوواسکولر (تمریناتی که ضربان قلب را افزایش می دهند)، می‌توانند به افزایش جریان خون و اکسیژن رسانی به بافت‌های زیرپوستی کمک کرده و از طریق افزایش متابولیسم و کاهش چربی‌های زیرپوستی، تاثیر مثبتی در کاهش ظاهر سلولیت داشته باشند.

ماساژ و اسکراب پوست برای رفع سلولیت

ماساژ به همراه استفاده از اسکراب‌های طبیعی می‌تواند به کاهش ظاهر سلولیت کمک کند. ماساژ با اسکراب‌های طبیعی مانند قهوه، سرکه سیب و روغن نارگیل می‌تواند به تحریک جریان خون، اکسیژن رسانی به بافت‌های پوستی و کاهش تجمع چربی‌های زیرپوستی کمک کند.

رفع سولیت با تغذیه مناسب

تغذیه مناسب با تمرکز بر روی مواد غذایی با ارزش غذایی بالا و کاهش مصرف مواد غذایی غنی از شکر و چربی اشباع شده می‌تواند به کاهش سلولیت کمک کند. در ادامه تغذیه‌ های مناسب برای درمان سلولیت را معرفی خواهیم کرد:

  1. مصرف مواد غذایی با ارزش غذایی بالا: میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، ماهی، مرغ، تخم مرغ و محصولات لبنیات کم چرب می‌توانند مواد غذایی با ارزش غذایی بالا برای تقویت ساختار پوست و کاهش چربی‌های زیرپوستی باشند.
  2. کاهش مصرف شکر و نوشابه: مصرف شکر اضافه و نوشابه ها باعث افزایش تجمع چربی‌ها می‌شود. به جای آنها از آب، نوشیدنی‌های طبیعی و کم‌شکر استفاده کنید.
  3. مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها: میوه‌ها و سبزیجاتی مانند توت‌ها، خرما، پرتقال، سبزیجات با برگ سبز و غیره دارای آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که به حفظ سلامت پوست کمک می‌کنند.
  4. مصرف منابع پروتئینی: پروتئین‌های مانند ماهی، مرغ، تخم مرغ، مغزها و حبوبات می‌توانند به تقویت عضلات و کاهش تجمع چربی‌ها کمک کنند.
  5. مصرف روغن‌های غیر اشباع: روغن‌هایی مانند روغن زیتون، روغن کنجد و روغن نارگیل دارای چربی‌های غیراشباع هستند که به سلامت پوست و کاهش التهاب‌ها کمک می‌کنند.
  6. مصرف آب کافی: آب کافی نه تنها به طراوت پوست کمک می‌کند بلکه جریان خون و لنف را هم بهبود می‌بخشد.
  7. کاهش مصرف نمک: مصرف بیش از حد نمک باعث احتباس آب در بدن می‌شود و می‌تواند ظاهر سلولیت را تشدید کند.

تغذیه مناسب برای درمان سلولیت

رفع سلولیت با کاهش وزن

کاهش وزن به طور کلی می‌تواند به کاهش ظاهر سلولیت کمک کند، اما تاثیر آن ممکن است در موارد مختلف متفاوت باشد. در برخی افراد، سلولیت ممکن است به همراه چاقی رخ دهد و کاهش وزن می‌تواند بهبود آن را نیز به همراه داشته باشد، اما در موارد دیگر، حتی پس از کاهش وزن، سلولیت همچنان وجود داشته باشد. این موضوع به این وابسته است که سلولیت چگونه شکل گرفته است و از چه عواملی ناشی می‌شود. در هر صورت، ترکیب کاهش وزن با روش‌های درمانی دیگر مانند ورزش منظم، ماساژ، تغذیه مناسب و استفاده از دستگاه ها می‌تواند به بهبود سلولیت کمک کند.

ترک سیگار و نوشیدنی های الکلی در درمان سلولیت

ترک سیگار و کاهش مصرف نوشیدنی‌های الکلی می‌تواند در فرآیند درمان سلولیت مؤثر باشد. سیگار و الکل می‌توانند تأثیرات منفی بر روی سلامت پوست و جریان خون داشته باشند که در نهایت می‌تواند منجر به ایجاد سلولیت شود. از این رو، ترک سیگار و کاهش مصرف نوشیدنی‌های الکلی می‌تواند بهبود ظاهر و سلامت پوست را تسهیل کند.

سلولاز برای درمان سلولیت

عمل سلولاز یکی از روش‌های موجود برای درمان سلولیت است. سلولاز به طور عمده یک آنزیم است که برای تجزیه و تحلیل سلولز، چربی و پروتئین‌ها در بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. درمان سلولیت با استفاده از سلولاز معمولا به عنوان یک روش تزریقی انجام می‌شود.

در فرآیند سلولاز، آنزیم‌هایی که سلولاز را شامل می‌شوند به نواحی مورد نظر تزریق می‌شوند. این آنزیم‌ها سلول‌های چربی را تجزیه و تحلیل می‌کنند و باعث کاهش حجم و ظاهر سلولیت می‌شوند. با انجام این فرآیند، چربی‌های زیرپوستی کمتر می‌شوند و جریان خون و لنف بهبود می‌یابد که به کاهش ظاهر سلولیت کمک می‌کند.

استفاده از داروهای موضعی در رفع سلولیت

استفاده از داروهای موضعی در رفع سلولیت

استفاده از داروهای موضعی می‌تواند به عنوان یکی از روش‌های درمانی در کاهش ظاهر سلولیت مورد استفاده قرار گیرد. این داروها معمولاً با تاثیرات ضد التهابی، ضد چربی و تحریک کننده جریان خون باعث بهبود پوست و کاهش سلولیت می شوند. اما لازم به ذکر است که تاثیر این داروها ممکن است متفاوت و برای هر فرد متفاوت باشد و در نتیجه نتایج آنها نیز متغیر خواهد بود. برخی از داروهای موضعی که معمولاً در درمان سلولیت استفاده می‌شوند عبارتند از:

  1. کرم‌ها و ژل‌های ضد سلولیت: این محصولات معمولاً حاوی مواد مانند کافئین، رتینول (ویتامین A)، اسیدهای چرب اشباع نشده و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. آنها به عنوان تحریک‌کننده‌های جریان خون عمل کرده و بهبود ظاهر سلولیت را ایجاد می‌کنند.
  2. کرم‌ها و ژل‌های ضد التهاب: مواد مانند آلوئه ورا، چای سبز و آلانتوئین (ماده‌ای با توانایی ضد التهابی) در این محصولات وجود دارند و می‌توانند به بهبود التهاب و ظاهر سلولیت کمک کنند.
  3. کرم‌های محلول کننده چربی: این نوع از داروها تلاش می‌کنند چربی‌های ذخیره شده را در لایه‌های پوستی کاهش دهند و در نتیجه بهبود ظاهر سلولیت ایجاد می‌کنند.
  4. داروهای مشتق شده از ویتامین A: مواد مانند ترتینوئین و رتینول به عنوان ترکیبات موثر در بهبود ساختار پوست و کاهش سلولیت شناخته می‌شوند.

قبل از استفاده از هر نوع داروی موضعی، بهتر است که با پزشک پوست مشورت کنید تا بهترین راهکار و دارو را برای شما تعیین کنید.

رفع سلولیت با استفاده از دستگاه

استفاده از دستگاه برای رفع سلولیترفع سلولیت با استفاده از دستگاه‌ به عنوان یکی از سریع‌ترین و موثرترین روش‌های درمان این مشکل شناخته می‌شود. از جمله روش‌های پیشرفته در این زمینه، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. لیپوماساژ (دستگاه LPG): این روش از ترکیب دو تکنیک مکش و غلتک ماساژ بهره می‌برد تا اثرات مثبتی در کاهش سلولیت و بهبود جریان خون داشته باشد.
  2. دستگاه‌ لیزر RF: این روش از امواج لیزر و انرژی‌های خاص این دستگاه‌ها به منظور بهبود تنش پوستی و کاهش سلولیت استفاده می‌شود.
  3. دستگاه کویتیشن: از این دستگاه با امواج اولتراسونیک جهت شکستن بافت‌های چربی و بهبود جریان خون استفاده می‌شود.
  4. لیپوساکشن: این روش با استفاده از دستگاه مکنده، چربی‌های ناخواسته را از طریق سوراخ‌های کوچک و بدون برش جراحی کشیده و از بدن دفع می‌کند.
  5. دستگاه شاک ویو: با ایجاد ارتعاشات و لرزش به عضلات، این دستگاه به ریلکس شدن بافت پوست و بهبود سلولیت آن کمک می‌کند.
  6. دستگاه اگزیمیا: در این روش از انرژی لیزر و فرکانس پایین به همراه وکیوم یا ساکشن درمانی استفاده می‌شود تا بهبود ارتعاشی و لایه برداری مجدد پوست را تسهیل کند و به از بین رفتن چربی‌های ناخواسته کمک کند.
  7. ترواسکالپ: به عنوان یک فناوری پیشرفته و غیرتهاجمی با تأیید FDA، در درمان سلولیت مؤثر است. این روش درمانی با کاهش چربی‌های ناحیه‌ی مورد درمان در مدت زمان کوتاه (۱۵ دقیقه)، بدون بازگشت و بدون عوارض اجرا می‌شود.

به طور کلی، استفاده از دستگاه‌ها به همراه مشورت با پزشک متخصص می‌تواند بهبود قابل توجهی در درمان سلولیت و سلامت پوست داشته باشد.

سلولیت در چه نواحی بدن ایجاد می شود؟

سلولیت به طور عمومی در مناطقی از بدن که به تجمع چربی و کاهش جریان خون حساس‌تر هستند، شکل می‌گیرد. نواحی رایجی که سلولیت معمولاً ایجاد می‌شود، عبارتند از:

  1. سلولیت روی ران و پشت ران: این ناحیه به دلیل تمایل به تجمع چربی و کاهش جریان خون احتمال سلولیت را دارد.
  2. سلولیت روی باسن: به دلیل وجود چربی‌های ذخیره شده و تأثیر کاهش جریان خون، سلولیت در این ناحیه شایع است.
  3. سلولیت روی بازو: بازوها نیز ممکن است به دلیل تجمع چربی و کاهش جریان خون، به سلولیت مبتلا شوند.
  4. سلولیت روی شکم: منطقه شکم نیز یکی از نواحی است که چربی ذخیره می‌شود و احتمال ایجاد سلولیت را دارد.

سلولیت عفونی چیست؟

سلولیت عفونی یا “سلولیت باکتریایی” به وضعیتی اشاره دارد که در آن عفونت‌های باکتریایی به لایه‌های پوست و بافت زیرپوستی منطقه‌ای از بدن منتشر می‌شود. سلولیت عفونی می‌تواند ناحیه‌ای خاص از بدن را تحت تأثیر قرار دهد و باعث علائم التهابی شدید و ناراحتی متنوعی شود. این نوع سلولیت از دیگر انواع سلولیت‌ها با توجه به ویژگی‌ها و علل خود متفاوت است.

سلولیت عفونی چیست؟

علائم و نشانه‌های سلولیت عفونی شامل افزایش درد، تورم، گرمی، قرمزی و علائم عمومی مانند تب و لرز می‌شود. اگر سلولیت عفونی تشخیص داده شود، لازم است سریعا با مداخله پزشکی و استفاده از داروهای ضد باکتریایی درمان شود. در موارد شدید، سلولیت عفونی ممکن است به مشکلات جدی تر مانند آبسه (تجمع مایع در بافت) یا تجمع عفونت در عروق خونی منتهی شود. بنابراین، در صورت بروز علائم شدید عفونت پوستی، تاخیر در مراجعه به پزشک توصیه نمی‌شود و بهتر است سریعاً به متخصص پوست مراجعه کنید.

معرفی پزشک برای درمان سلولیت