دکتر عبدالرضا ساکت
جراح دندانپزشک زیبایی
آدرس: اصفهان، خیابان شیخ مفید غربی، جنب دفتر اسناد ۱۱۹، مجتمع پزشکی سینا، طبقه ۳، واحد ۵
متخصص لیزر دندان یک علم دندانپزشکی نسبتا جدید میباشد که در آن از تکنولوژی لیزر برای تشخیص، و درمان مشکلات دهان و دندان اسنفاده شده است. معمولا این تخصص بوسیله دندانپزشکانی که متخصص دندانپزشکی زیبایی، ارتودنسی، جراح دهان و فک و همچنین دندانپزشکی عمومی هستند، پیگیری میشود.
استفاده از لیزر در دندانپزشکی کاربردهای زیادی دارد. برای انجام مراحل مختلفی چون جراحی لثه، از بین بردن عفونت لثه و دندان، برش دادن لثه و … استفاده میشود. در حال حاضر تخصص لیزر دندان در حال گسترش است و دندانپزشکانی که در این زمینه فعالیت میکنند می توانند به عنوان متخصص لیزر دندان توسط انجمن و سازمان مرتبط تایید شوند.
جراح دندانپزشک زیبایی
آدرس: اصفهان، خیابان شیخ مفید غربی، جنب دفتر اسناد ۱۱۹، مجتمع پزشکی سینا، طبقه ۳، واحد ۵
جراح دندانپزشک و متخصص لیزر
تهران، الهیه، خیابان تختی
تجربه لبخندی سبز بوسیله درمان های نوین دندانپزشکی با لیزر
تهران، بلوار میرداماد، خیابان رازان شمالی، پلاک ۲، واحد ۵
خالق زیباترین لبخند ها
تهران,زعفرانیه,پسیان جنوبی,برج الماس,طبقه دوم واحد ۲۴
متخصص بیماریهای فک و دهان در اصفهان
آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، سه راه شیخ مفید، مجتمع کسری، طبقه دوم، واحد ۸
لیزر دندان چگونه انجام می شود؟ لیزر درمانی دندان، یک روش درمانی نسبتا پیشرفته است که درمانهای مختلفی را در زمینه بهداشت دهان و درمان دندانها و بافتهای اطراف آنها انجام میدهد. لیزر درمانی برای دندان و در علم دندانپزشکی، از تکنولوژی پیشرفته استفاده می کند که با طول موج ثابت و خاص، امواج نوری تولید می کند.
آمادهسازی: قبل از شروع لیزر درمانی، دندانپزشک شما ممکن است برای شروع روند درمان لیزر دندان، دهان و دندانها را آبکشی کرده و از ایجاد خشکی در منطقه درمانی جلوگیری کند.
بررسی: قبل از انجام هر نوع درمان با لیزر، دندانپزشک شما ممکن است دندان و بافتهای اطراف را بررسی کند تا مشکلات موجود را تشخیص دهد و روش مناسب را برای درمان تعیین کند.
انجام لیزر درمانی: پس از آمادهسازی و بررسی، متخصص لیزر دندان، با استفاده از دستگاه لیزر، امواج نوری را بر روی ناحیه درمانی تابانده و بافت موردنظر را درمان میکند. نوع لیزر مورد استفاده بستگی به نوع درمان دارد.
توصیه های پس از درمان با لیزر: پس از اتمام لیزر درمانی، دندانپزشک یا متخصص لیزر دندان ممکن است نکاتی را برای حفظ نتایج درمان به شما ارائه دهد. این شامل مراقبتهای خاصی میشود که میتواند شامل استفاده از ضدعفونی کننده دهانی خاص، رعایت رژیم غذایی ملایم و اجتناب از مصرف موادی مثل تنباکو است.
سفیدکردن دندان: لیزر درمانی دندان میتواند در فرایند سفیدکردن دندانها یا همان بلیچینگ دندان به عنوان یک روش سریع برای سفید کردن دندان استفاده شود. لیزر با کمک مواد سفیدکننده روی سطح دندان تابیده و فرایند سفیدکردن را تسریع میکند.
جراحی لثه: لیزر میتواند در جراحی لثه، اصلاح شکل لثه، برداشتن بافتهای زائد، و درمان عفونتهای لثه مورد استفاده قرار بگیرد. درمان با لیزر دندان به طور دقیق بافتهای مربوطه را برش میدهد و خونریزی و ترمیم بعد از جراحی و عمل را کاهش میدهد.
درمان ترمیمی: استفاده از لیزر میتواند در فرآیندهای ترمیم دندان مانند پر کردن استفاده شود. این روش میتواند به علت برش دقیق و ضدعفونی کننده لیزر، از تجمع باکتریها در دندان جلوگیری می کند.
جراحی ایمپلنت: لیزر در فرایند جراحی ایمپلنت دندان نیز مورد استفاده قرار میگیرد. لیزر درمانی در جراحی ایمپلنت دندان نقش مهمی دارد و میتواند در برخی از مراحل جراحی مورد استفاده قرار گیرد.
درمان عفونتهای دندانی: لیزر درمانی میتواند برای درمان عفونتهای دندانی و جرمزدایی در داخل ریشه دندان استفاده شود. این روش میتواند باکتریها را از ریشه دندان برداشته و عفونت را کاهش دهد.
آپیکوتومی: این فرایند جراحی درمانی ریشه دندان را شامل میشود. با استفاده از لیزر، بخش کوچکی از بافت لثه روی ریشه دندان برش داده میشود تا دسترسی به ریشه آسانتر شود و درمان عفونت یا ترمیم آن کمک کند.
درمان زخمها و زخمهای دهانی: لیزر درمانی میتواند در درمان زخمها، زخمهای قرمز دهان، ترمیم بافتهای نرم دهان مورد استفاده قرار گیرد. لیزر باعث التیام سریعتر زخمها و کاهش التهاب و درد مرتبط با آنها میشود.
جراحی زیبایی لثه: لیزر درمانی میتواند برای اصلاح طرح لبخند لثه ای استفاده شود. این روش معمولاً در جراحی زیبایی لثه به کار میرود. با لیزر شکل و اندازه لثه، حذف بافت زائد لثه و ایجاد زیبایی در لثه را در مدت زمان کوتاه و با کمترین جراحت انجام داد.
پیشآمادهسازی موضعی: لیزر میتواند در مرحله پیشآمادهسازی موضعی استفاده شود. این شامل تهیه بستری سالم و ساختن فاصله مناسب بین بافتها است. لیزر میتواند بافتهای مختلف را برش داده و شکلدهی کند تا ایجاد یک محیط مناسب برای جایگذاری ایمپلنت امکانپذیر شود.
برش بافت: در برخی موارد، لیزر درمانی میتواند برای برش دقیق بافتها در مناطق اطراف ایمپلنت استفاده شود. این میتواند به دنبالهای جراحی دقیقتر و کاهش خونریزی و ترمیم پس از جراحی کمک کند.
ضدعفونی: لیزر میتواند به عنوان یک روش ضدعفونی در جراحی ایمپلنت مورد استفاده قرار گیرد. نور لیزر قادر است به طور موثر باکتریها را در موضع جراحی از بین ببرد و ریسک عفونت را کاهش دهد.
تسریع ترمیم بافت: لیزر درمانی میتواند به تسریع فرایند ترمیم بافتهای اطراف ایمپلنت کمک کند. نور لیزر قادر است به سلولهای بافتی القا کند تا سریعتر به تولید بافت جدید، التیام زخم و بازسازی مناسب بپردازند.
استفاده از لیزر در درمانهای دندانی در مقایسه با روشهای سنتی، مزایای زیادی دارد. مهمترین مزایای استفاده از لیزر در درمان دندان نسبت به روش سنتی عبارت است از:
کاهش درد و عدم نیاز به استفاده از مسکن: یکی از مزایای اصلی استفاده از لیزر در درمان دندانی، کاهش درد و عدم نیاز به استفاده مسکن می باشد. در بسیاری از موارد، لیزرها قادر به انجام روشهای درمانی بدون نیاز به مصرف مسکن هستند، که این امر باعث راحتی و آسانی بیشتر برای بیمار میشود.
کاهش خونریزی: استفده از انواع لیزرهای دندانی میتواند خونریزی را در طول درمان کم کند. این امر به دلیل اثر مهار کننده لیزر بر روی عروق است. با کاهش خونریزی، زمان ترمیم بافتهای مختلف در دهان کاهش مییابد و زمان بهبودی بیشتر افزایش مییابد.
کاهش عفونت: با استفاده از لیزر، میتوان عفونتهای موجود در دهان را بهبود بخشید و عوارض ناشی از عفونت را کاهش داد.
حفظ بافتهای سالم: لیزرها به طور دقیق با بافتهای مختلف در دهان تعامل میکنند. با استفاده از لیزرهای دندانی، میتوان به طور دقیق سطح بافت مورد نظر را برش، حذف یا بهبود داد. این امر باعث حفظ بافتهای سالم و جلوگیری از آسیب به بافتهای اطراف میشود.
ترمیم سریعتر: با استفاده از لیزرها، ترمیم و بهبود بافتهای دهانی به سرعت بهبود می یابد.
با استفاده از لیزر در فرایند کاشت ایمپلنت می توان میزان جراحت به بافت لثه را به حداقل میزان ممکن رساند. در کاشت ایمپلنت با لیزر شما دیگر درد و خون ریزی احساس نمی کنید. امروزه از کاشت ایمپلنت با لیزر استقبال زیادی می شود و برای انجام آن کافی است تنها به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید.
ایمپلنت لیزری و بکار بردن لیزر در انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان کمک شایانی به متخصص ایمپلنت و بیماران کرده است. با لیزر می توان میزان جراحت به بافت لثه را به حداقل میزان ممکن رساند که این امر در بهبود سرعت بهبودی و کاهش درد و خونریزی های احتمالی بسیار موثر است. درمان و جراحی های ایمپلنت با لیزر به سرعت در حال گسترش بوده و از استقبال فراوانی در بین بیماران و دندانپزشکان همراه شده است.
لیزر در تمام زمینه ها کاربرد دارد و یکی از مهم ترین کاربرد ها و روش های کاشت دندان استفاده از لیزر می باشد. امروزه در دندان پزشكي ايمپلنت، انديكاسيونهاي كلينيكي متعددي براي جراحي با ليزر وجود دارد. سیستم های لیزری متعدد موجود طیف وسیعی از کاربرد در بافت نرم و سخت دارند. سیستم های لیزری متفاوت دارای تاثیر زیادی در ايمپلنتولوژي مدرن جهت درمان ضايعات پري ايمپلنت و ضد عفوني سطوح ايمپلنت دارا می باشد.
همان طور که گفته شد در صورتی که در انجام ایمپلنت لیزری دقت کافی را نداشته باشیم باعث ایجاد آسیبی جدی به چشم می شود. این آسیب ممکن است ناشی از جذب انرژی لیزر توسط قرنیه یا شبکیه باشد. به همین علت حتما می بایست چشمان بیمار با عینک پوشانده شود. هر دندانپزشکی که از لیزر برای ایمپلنت استفاده می کند می بایست از ریسک های احتمالی کاملا آگاه باشد و برای استفاده از دستگاه آموزش های کامل را دیده باشد و دوره های مخصوص به آن را گذرانده باشد.
مزیت بزرگ دیگر جراحی ایمپلنت با لیزر این است که پروسه بهبود زخم را سرعت می بخشد. ما فقط بافت هدف را از بقیه بافت ها جدا می کنیم و به بافت های مجاور، آسیب غیر ضروری نمی زنیم. این مزیت، فرایند التیام زخم را بهبود می بخشد. جراحی لیزر به طور بسیار موثری، واکنش التهابی بافت را کاهش می دهد یا از آن جلوگیری می نماید.
همچنین ترشح آنزیم های بازدارنده فرایند التهابی را تقویت می کند. لیزر خواص ضد میکروبی هم دارد که مشکلات عفونت را بر طرف می نماید. در آخر لیزر سبب تحریک التیام بافت سخت و نرم می گردد. نتیجه نهایی این نوع جراحی، بهبود و التیام بهتر زخم نسبت به روش های قدیمی جراحی است. روش های قدیمی جراحی ایمپلنت این مزیت ها را ندارند.