اهمیت عمل لاغری بازو چیست؟

اهمیت عمل لاغری بازو چیست؟

این روزها لاغری و تناسب‌اندام یکی از معیارهای زیبایی است. لاغری موضعی نیز از این قاعده مستثنی نیست و خیلی از افراد را به فکر لاغر کردن صورت، بازو یا ران پا می‌اندازد. با رژیم غذایی و ورزش‌های چربی سوز هم می‌توان بازو را لاغر کرد اما اگر از این روش‌ها نتیجه‌ی مطلوب حاصل نشود یا فرد به دنبال یک روش سریع‌تر باشد می‌تواند از روش‌های لاغری بازو استفاده کند.

لاغری بازو با لیپوساکشن

یکی از شیوه‌های جراحی برای خارج کردن چربی اضافی و لاغر کردن بازوها استفاده از لیپوساکشن است. با این روش بازوها چاق فرم بهتری می‌گیرند و علاوه بر ایجاد ظاهر مطلوب محدودیت‌های حرکتی ایجادشده در اثر چاقی بازو هم برطرف می‌شود. لیپوساکشن یا خارج کردن چربی اضافه بازو با دو روش انجام می‌شود.

لیپوساکشن بازو با روش تامی‌سنت

در این شیوه برش‌های کوچکی زیر بازو ایجاد می‌شود و لوله کانولا داخل توده‌های چربی بازو فرو می‌رود و به این وسیله چربی اضافی خارج می‌شود و بازو لاغر می‌شود. این شیوه نیاز به ایجاد برش‌های بزرگ ندارد. اما اگر فرد دچار چاقی مفرط باشد و بعد از انجام عمل و خارج کردن چربی اضافی بازوهایش شل و افتاده شوند برای رفع این عارضه می‌تواند عمل لیفت بازو انجام دهد.

لیپوساکشن بازو با روش تامی سنتلیپوساکشن بازو با لیزر

استفاده از لیزر برای مقاصد درمانی یکی از شیوه‌های نوین و محبوب پزشکی است. لیپوساکشن بازو با لیزر فاقد خونریزی و درد است و ازاین‌جهت بسیار مناسب است. اما تنها عیبی که دارد این است که با لیپوساکشن بازو ممکن است در برخی افراد پوست بازو کمی جمع شود.

یکی از روش های پرکاربردی که برای لاغری می توان از آن استفاده کرد لیزر است. لاغری موضعی با لیزر امروزه یکی از پرکاربردترین روش های لاغری است که برای لاغری شکم و قسمت های مختلف دیگر بدن می توان از آن استفاده کرد.

چه سنی برای لیپوساکشن مناسب است؟

تعیین مدوده‌ی سنی برای لیوسکشن به‌این‌علت است که جراحی نتیجه‌ی از بخش داشته باشد و عوارض آن به حداقل برسد. به همین جهت توصیه می‌شود افراد کمتر از ۱۸ سال و بیشتر از ۶۰ سال لیپوساکشن بازو انجام ندهند.

مزیت‌های عمل لاغری بازو چیست؟

لاغری بازو یکی از شیوه‌های جراحی زیبایی است که باعث بهبود ظاهر و فرم بدن می‌شود. به‌این‌ترتیب فرد نسبت به بدن خود احساس بهتری پیدا می‌کند و موجب بالا رفتن اعتماد بنفس می‌شود. این عمل در افرادی که اضافه‌وزن زیادی دارند موجب احساس راحتی و سبب و آسان شدن حرکت‌ هم می‌شود.

عوارض عمل لاغری بازو چیست؟

از عوارض طبیعی جراحی درد و التهاب در محل عمل است که بعد از چند روز از بین می‌رود حتی پزشک برای کنترل آن می‌تواند داروهای مسکن و ضدالتهاب تجویز کند. یکی از عوارض عمل لاغری بازو باقی ماند جای بخیه روی پوست یا ایجاد اسکار در این ناحیه است. درصورتی‌که جراح مهارت کافی نداشته باشد و بی‌دقتی کند ممکن است هنگام عمل به عصب‌های این ناحیه آسیب بزند و مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند.

رعایت نکات بهداشتی حین عمل توسط کادر درمان و مراقبت‌های بعد از عمل توسط بیمار موجب کاهش احتمال بروز عفونت می‌شود. اما اگر این موارد با دقت رعایت نشود عفونت در محل عمل بروز پیدا می‌کند.

لیپوساکشن بازو یا لیزرهزینه عمل لاغری بازو چقدر است؟

تعیین هزینه‌ی مشخص برای عمل لاغری بازو امکان‌پذیر نیست. زیرا عوامل مختلفی بر تعیین قیمت تأثیرگذار است. هزینه‌ی جراح بستگی به شیوه‌ی جراحی و میزان تخصص و تبحر پزشک دارد. همچنین میزان امکانات و خدماتی کلینیکی که در آن عمل انجام‌شده نیز بر قیمت عمل لاغری تأثیرگذار است. جهت مشاوره بیشتر با مراکز لاغری در اصفهان می توانید از طریق مراجعه به صفحه لاغری اصفهان و مزوتراپی لاغری در سایت مطب۳۶۵ اقدام نمایید.

هزینه عمل لاغری بازوچه اقداماتی قبل از عمل لاغری بازو باید انجام دهیم؟

یکی از مهم‌ترین مراقبت‌ها پیش از انجام تمام عمل‌های جراحی این است که مصرف دخانیات ترک شود. زیرا باعث کاهش توان سیستم ایمنی بدن می‌شود و نتیجه‌ی موردنظر از عمل حاصل نمی‌شود. همچنین باید داروهای التهابی مانند ایپوپروفن و داروهای رقیق‌کننده خون مانند وارفارین پیش از جراحی مصرف نشود زیرا هنگام جرحی مشکلاتی را برای فرد ایجاد می‌کند.

مراقبت‌های بعد از عمل لاغری بازو شامل چه مواردی است؟

  •  ۲۴ ساعت بعد از انجام عمل لاغری بازو می‌توانید دوش بگیرید.
  • در شیوه‌های لاغری بازو که از بخیه و پانسمان استفاده‌شده است دو روز بعد می‌توانید پانسمان را تعویض کنید.
  •  تا یک هفته بعد از عمل نباید فعالیت‌ ورزشی انجام دهید یا اجسام سنگین بلند کنید.
  • هنگام خواب دست‌ها راکمی بالاتر از بدن قرار دهید. می‌توانید یک بالشت به این منظور زیردست‌ها قرار دهید.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

درصورتی‌که بعد از جراحی لاغری بازو هرکدام از علائم زیر را مشاهده کردید حتماً به پزشک مراجعه کنید:

  • درد که با مسکن کنترل نشود
  • خونریزی محل زخم
  •  اسکار و جای زخم
  • خروج چرک از محل بخیه

مطالب مرتبط:

نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات

آخرین مصاحبه ها

فهرست