کاشت ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است؟ یک سوال کاملا به جا و منطقی است. کاشت ایمپلنت دندانی یک درمان ترمیمی در حوزه دندانپزشکی است که برای پر کردن جای خالی دندان های از دست رفته استفاده می شود و امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم پیدا کرده است.
عوارض عدم انجام ایمپلنت
عدم درمان دندان های از دست رفته می تواند باعث مشکلات طولانی مدت سلامت دهان و دندان از جمله:
- تحلیل رفتن استخوان فک
- عقب رفتن لثه ها
- آسیب وارد شدن به دندان های مجاور
- افزایش خطر ابتلا به بیماری لثه
شود. ایمپلنت های دندانی یک قسمت فلزی دارد که معمولا از تیتانیوم ساخته میشوند و به عنوان یک دندان مصنوعی عمل میکنند. این قطعه فلزی به وسیله پیچ به استخوان فک متصل می شود. برخلاف دندان مصنوعی، ایمپلنت های دندانی با خطر جابجایی همراه نیستند، زیرا به طور دائم در دهان شما ثابت می شوند.
چه کسانی کاندید مناسب برای کاشت ایمپلنت هستند؟
مزایای مختلف و معایب کم این روش باعث شده تا در بین مردم به یک متد پرطرفدار تبدیل شود. اما آیا کاشت ایمپلنت را برای همه می توان انجام داد؟ کاشت ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است؟ اینها سوالاتی است که ممکن است در ذهن پیش بیاید.
اکثر بزرگسالان واجد شرایط کاشت ایمپلنت دندان هستند.
نکته مهم این است که بافت استخوانی بیمار به طور کامل شکل گرفته باشد و از طرفی تحلیل نرفته باشد. بنابراین:
معمولا کاشت ایمپلنت دندان برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمی شود.
زیرا در این سن بافت استخوانی هنوز به طور کامل شکل نگرفته است. واقعیت این است که اکثر مردم برای کاشت ایمپلنت مناسب هستند. افرادی برای کاشت ایمپلنت مناسب هستند که:
- لثه های سالمی دارند.
- رشد استخوان فک آنها به طور کامل انجام شده است.
- همچنین استخوان کافی برای حمایت و لنگر انداختن ایمپلنت ها در فک دارند.
با این حال، حتی اگر استخوان فک یک نفر تحلیل رفته باشد، ممکن است هنوز هم بتوان از کاشت ایمپلنت برای او استفاده کرد. در واقع، ایمپلنت های دندانی به خودی خود باعث جلوگیری از تحلیل بیشتر استخوان فک توصیه می شوند. در این شرایط، استخوان فک را می توان با روش های پیوند به عنوان بخشی از فرآیند کاشت ایمپلنت بازسازی کرد.
کاشت ایمپلنت به چه افرادی توصیه نمی شود؟
در پاسخ به این سوال که کاشت ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است؟ شناخت عواملی که موجب می شوند کاشت ایمپلنت یک انتخاب مناسب نباشد، کمک کننده است. برخی افراد در معرض خطر نتایج ضعیف برای کاشت ایمپلنت هستند و ممکن است این پروسه در آنها با موفقیت همراه نباشد که به آن شکست ایمپلنت می گویند. کاشت ایمپلنت معمولا به این افراد توصیه نمی شود. برخی از عواملی که ممکن است موجب شود دندانپزشک شخصی را از کاشت ایمپلنت منع کند عبارت اند از:
- شخص سیگاری باشد.
- رادیوتراپی در ناحیه فک خود انجام داده باشد.
- دیابت کنترل نشده دارد.
- بیماری لثه دارد.
- مبتلا به سرطان باشد.
- اعتیاد به الکل
- افرادی که دارو های خاصی مانند استروئید ها یا دارو هایی که سیستم ایمنی را سرکوب می کنند مصرف می کنند.
هر یک از این شرایط با دیگری متفاوت است و اگر دندانپزشک ایمپلنت را برای شما مناسب نمی داند، میتواند شما را در مورد انتخاب گزینه جایگزین و مناسب تر مانند کاشت دندان بدون ایمپلنت راهنمایی کند.
اگر بدنبال لیستی از بهترین مراکز و متخصصان کاشت ایمپلنت دیجیتال در شهر محل سکونت خود می باشید به صفحه:
مراجعه کرده و در صورتیکه شهر محل سکونتتان جزء شهرهای بالا نیست به صفحه کاشت ایمپلنت دیجیتال مراجعه کنید و بهترین دندانپزشک ایمپلنت دیجیتال را در شهر خود بیابید.
در آخر
ما در این مطلب سعی کردیم به این سوال پاسخ دهیم که کاشت ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است؟ در پایان باید گفت که به طور کلی، ایمپلنت های دندانی از میزان موفقیت بسیار بالایی برخوردار هستند و بیماران از نتیجه کار واقعا راضی هستند. اگر به کاشت ایمپلنت فکر می کنید، ابتدا توسط دندانپزشک معاینه شوید تا او مشخص کند کدام گزینه درمانی برای شما مناسب تر است.