بهترین روش کاشت مو

بهترین روش کاشت مو

ریزش مو یکی از عارضه‌های طبیعی است که در بین افراد زیادی بدون توجه به سن و جنسیت رخ می‌دهد. ریزش مو موجب ایجاد کچلی و از دست رفتن زیبایی فرد می‌شود به همین دلیل خیلی از افراد شیوه‌های مختلفی مانند استفاده از قرص و آمپول یا روش‌های کاشت مو را امتحان می‌کنند. روش‌های کاشت مو به دلیل ماندگاری بالا بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد، اما با توجه به تفاوت‌هایی که بین شیوه‌های مختلف در مورد روش انجام، هزینه و عوارض وجود دارد خیلی از افراد ترجیح می‌دهند بهترین روش کاشت مو را انتخاب کنند.

انواع روش های کاشت مو

انواع روش های کاشت مو

انواع روش‌های کاشت مو که پزشک پوست، مو و زیبایی انجام می دهد شامل موارد زیر است:

کاشت مو به شیوه FUT

در شیوه‌ی FUT از بی حسی موضعی در قسمت پشت سر استفاده می‌شود و تعداد فولیکول موردنظر برای جلوی موها به صورت نواری برداشته می‌شود و در قسمت موردنظر قرار داده می‌شود. این روش دوران نقاهت تقریبا طولانی حدود دو هفته‌ای دارد و ممکن است جای بخیه‌ها باقی بماند یا این‌که با درد فرد تحت درمان را اذیت کند. البته جای زخم‌ها زیر مو پنهان می‌شود با این‌حال کسانی که موهای خود را کوتاه نگه می‌دارند بهتر است از این شیوه استفاده نکنند.
در این شیوه به دلیل این‌که موها به صورت نواری برداشته می‌شود با انجام فعالیت سنگین یا ورزش‌های سخت ممکن است زخم‌ها باز شود و مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند. با توجه به این‌که این شیوه قدیمی‌ترین شیوه‌ی کاشت مو است برای رفع این معایب شیوه‌های جدید جایگزین آن شد.

مزایای روشFUT کدام است؟

مزایای روش FUT عبارت است از:

  • هزینه‌ی انجام این روش کمتر از انواع دیگر است.
  • کل مراحل کاشت مو به روش FUT در یک روز انجام می‌شود.
  • احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها بعد از خروج از بدن کمتر است، چون بلافاصله بعد از خروج از آن‌ها استفاده می‌شود.
  • فولیکول‌ها در این روش از زیر میکروسکوپ استخراج می‌شود و همین امر موجب کاهش خطای انسانی می‌شود.
  • ماندگاری این روش زیاد است زیرا نواری از فولیکول‌ها برداشته می‌شود که قدرت زیادی دارند.

معایب روش FUTچیست؟

معایب روش FUT عبارت است از:

  • ممکن است تعداد گرافت‌های برداشته شده کافی نباشد.
  • در برخی موارد جای زخم‌های برداشت فولیکول باقی می‌ماند و ممکن است خون ریزی داشته باشد.
  • روش FUT با عوارض بیهوشی همراه است.
  • با این روش نمی‌توان موهای ظریف را برداشت بنابراین برای موهای پایین گردن و صورت مناسب نیست.

کاشت مو به شیوه‌ی FIT

شیوه‌ی برداشت گرافت‌ها در FIT متفاوت از FUT است و در زمان کمتری انجام می‌شود. در این شیوه بر خلاف FUT که فولیکول به صورت نواری برداشت می‌شود فوایکول به صورت دانه‌ای برداشت می‌شوند. تمام شیوه‌های دیگر کاشت مو بر پایه‌ی روش FIT و استخراج دانه‌ای فولیکول هستند. اما در این روش سرعت برداشت گرافت قابل قبول نیست و ممکن است طی فرایند برداشت فولیکول و کاشت آن برخی از این فولیکول‌ها از بین بروند. در این شیوه نیز نیازی به بی‌هوشی وجود ندارد و از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. این شیوه باعث می‌شود فرد در معرض عوارض داروهای بی‌هوشی قرار نگیرد.

 

کاشت مو به شیوه FIT

کاشت مو به شیوه FIT دوران نقاهت کوتاه‌تری دارد و روند بهبودی آن سریع‌تر اتفاق می‌افتد. هم چنین برای کسانی که سابقه‌ی ابتلا به زخم‌های کلوئیدی یا گوشت اضافی دارند این شیوه بهتر است. روش FIT برای افراد جوان، کسانی که پوست سر سفتی دارند و افراد ورزش کار مناسب است.

مزایای روش FITچیست؟

مزایای روش FIT عبارت است از:

  • FIT یک روش کم تهاجمی است و بدن خون ریزی انجام می‌شود.
  • با توجه به تکنیک اعمال شده و برداشت واحدی فولیکول، جای زخم باقی نمی‌ماند.
  • در این روش می‌توان از موهای نازک برای طبیعی‌تر شدن کاشت استفاده کرد.
  • بعد از کاشت مو به روش FIT محدودیتی برای فعالیت سنگین و ورزش وجود ندارد.

معایب روش FIT چیست؟

معایب روش FIT عبارت است از:

  • ا توجه به این‌که فولیکول‌ها به صورت واحدی استخراج می‌شوند، تعداد فولیکول‌های سالم ممکن است کم باشد.
  • دستی بودن فرایند برداشتن فولیکول‌ها، سبب می‌شود این روش زمانبر و طولانی شود.
  • به دلیل فاصله‌ی زمانی که بین برداشتن و کاشت فولیکول‌ها وجود دارد، احتمال آسیب به فولیکول‌ها وجود دارد.
  • کیفیت فولیکول‌هایی که به صورت واحدی استخراج می‌شود، پایین است. ممکن است در گذر زمان ماندگاری مورد انتظار را نداشته باشد و دچار ریزش شود.
  • روش FIT در دو روز انجام می‌شود.
  • هزینه‌ی انجام این روش زیاد است.

کاشت مو به شیوه‌ی BHT

تنها تفاوت بین شیوه‌ی BHT و شیوه‌های پیشین در این است که در BHT فقط از ناحیه‌‌ی پشت سر فولیکول برداشته می‌شود و می‌توان از نواحی مختلف بدن که فولیکول‌های خوبی دارد مانند قفسه سینه، پشت، پا، دست و ریش استفاده شود. این ویژگی برای شیوه BHT یک مزیت محسوب می‌شود.

کاشت مو به شیوه‌ی SUT

SUT یک شیوه‌ی مدرن برای کاشت مو است که در آن از دستگاه‌های پیشرفته استفاده می‌شود. زیرا شیوه‌های قدیمی‌تر با استفاده از دست انجام می‌شد. استفاده از دستگاه این مزیت را دارد که دقت جراحی بالا می‌رود و احتمال خطا کم می‌شود. به همین جهت این شیوه کمترین عارضه را دارد و ماندگاری آن بسیار بالاست. این مزایا موجب می‌شود این روش برای کاشت سبیل و ابرو هم مورد استفاده قرار بگیرد.

کاشت مو به روش HRP

برداشت فولیکول در روش HRP با استفاده از دستگاه انجام می‌شود اما درد و ناراحتی که در این شیوه انجام می‌شود ممکن است موجب باقی ماندن جای زخم در سر شود. در این شیوه خط رویش مو طبیعی است و نیازی به جراحی وجود ندارد.

بهترین روش کاشت مو کدام است؟

برای تعیین و انتخاب بهترین شیوه کاشت مو باید مزایا و معایب هر کدام از شیوه‌ها را بررسی کنیم و روشی را انتخاب کنیم که با کمترین هزینه و عوارض بهترین نتیجه را برای فرد ایجاد کند.

بهترین شیوه کاشت مو

با اینکه بهترین نتیجه از کاشت مو هنگامی حاصل می‌شود که برداشت گرافت با بهترین کیفیت و عملکرد باشد اما عوامل زیر در تعیین بهترین روش کاشت مو تاثیر گذار است:

  • میزان طاسی مو
  • وضعیت بانک موی فرد
  • وضعیت زخم‌ها و میزان انعطاف پذیر پوست سر
  • تراکم مورد انتظار
  • وضعیت سلامت فرد

 بهترین یا مناسب‌ترین شیوه‌ی کاشت مو باید بیشترین تراکم را ایجاد کند، با پوست سر فرد سازگار باشد و کمترین عارضه را در پی داشته باشد. حتی ممکن است درصورت نداشتن تخصص کافی پزشک معالج، عارضه‌هایی مانند عفونت محل زخم یا تورم ایجاد شود و سلامتی فرد به مخاطره بیفتد. بنابراین انتخاب پزشک متخصص و کلینیک مجهز به دستگاه‌های پیشرفته حتماً باید مورد توجه قرار بگیرد.

با این همه بیشتر کسانی که دچار ریزش مو هستند به دلیل نتیجه‌ی مطلوب از روش SUT استفاده می‌کنند و این شیوه پرطرفدارترین روش کاشت مو است. در این شیوه برداشت فولیکول با استفاده از دستگاه‌های هوشمند انجام می‌شود و معمولاٌ عارضه‌ای را برای فرد ایجاد نمی‌کند. هم چنین در نواحی کم پشت و طاس تراکم قابل قبولی ایجاد می‌شود.

ویژگی‌های بهترین روش کاشت مو چیست؟

در انتخاب بهترین روش کاشت مو باید به ویژگی‌های زیر دقت شود:

  • دقت و ظرافت در برداشتن فولیکول‌های مو احتمال تخریب و آسیب دیدن فولیکول را کم می‌کند.
  • بعد از کاشت مو تراکم مو باید به حد مطلوب برسد و قابل قبول باشد.
  • بهتر است از روش‌های کم تهاجم و بدون بخیه استفاده شود.
  • بهتر است جراحی کاشت مو با بی حسی موضعی انجام شود و فرد دچار عوارض بی‌هوشی نشود.

انتخاب بهترین شیوه‌ی کاشت مو به عهده‌ی چه کسی است؟

شما برای انجام کاشت مو باید در یک جلسه‌ی مشاوره مورد بررسی پزشک قرار بگیرید. در این جلسات با معایناتی که پزشک انجام می‌دهد و وضعیت فولیکول‌های مو و پوست را بررسی می‌کند و با توجه به انتظارات شما از کاشت مو بهترین روش را به شما پیشنهاد می‌کند.
البته در جلسه‌ی مشاوره پزشک موظف است مزایا و معایب هر کدام از شیوه‌ها را برای شما بیان کند تا بتوانید با دید بازتری نسبت روش پیشنهادی پزشک را تایید کنید.

مطالب مرتبط:

نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات

آخرین مصاحبه ها

فهرست