عوارض خطرناک تزریق بوتاکس | مرگ بر اثر تزریق بوتاکس!!!

عوارض خطرناک تزریق بوتاکس | مرگ بر اثر تزریق بوتاکس

آیا مرگ بر اثر تزریق بوتاکس امکان‌پذیر است؟ حتما می‌دانید که بوتاکس از یک نوع سم است که توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ساخته شده است. در صورتیکه تزریق در دوز مناسب و توسط متخصص صورت گیرد بی خطر است. اما در صورتیکه در یک مرکز نا معتبر، توسط افراد غیر متخصص و در مقادیر بالا تزریق گردد باعث مسمومیت می شود و در مواردی نیز بسیار کشنده خواهد بود. با مطب ۳۶۵ همراه باشید تا با عوارض خطرناک تزریق بوتاکس که ممکن است باعث مسمویت شدید و شاید در موارد نادر منجر به مرگ افراد شود آشنا شوید.

بوتاکس چیست و چه عوارض خطرناکی دارد؟

همانطور که خواندیم بوتاکس سم کنترل شده باکتری کلستریدیوم بوتولینوم است. عارضه ای که این باکتری قبل از مرگ برای افراد ایجاد می کند؛ فلج شدن شدید است. متخصصان با تزریق بوتاکس در دوز مناسب یاعث کاهش چین و چروک های صورت می شوند. تزریق بوتاکس باعث ضعیف شدن و باز شدن عضلات صورت و کاهش چین و چروک ها می شود.

اخیرا در تحقیقاتی که انجام شده است؛ اعلام گردیده:

۷۰ گرم از سم باکتری کلستریدیوم بوتولینوم که در تزریق بوتاکس استفاده می شود؛ می تواند برای مسموم کردن یا کشتن مردم کل جهان کافی باشد!

به نوعی از مسمومیت غذایی خطرناک و کشنده که بر اثر مصرف غذاهای آلوده یا مانده ایجاد می‌شود بوتولیسم  گویند که این مسمویت ممکن است باعث فلج دائمی ماهیچه ها و عضلات بدن شود.

بوتاکس چیست و چه عوارض خطرناکی دارد؟

بوتاکس برای چه کسانی ضرر دارد؟

تزریق بوتاکس نقش بسیار مهمی در زیبایی افراد و کاهش روند پیری دارد. اما با توجه به عوارض جانبی که این تزریق دارد توصیه می شود در موارد زیر از تزریق بوتاکس خودداری کنید:

  • افراد باردار
  • مادران شیرده
  • بیماری های پوستی
  • جوش هی چرکی در ناحیه تزریق
  • مصرف برخی از داروهای خاص ( آنتی‌بیوتیک‌های خانواده جنتامایسین)
  • افراد دچار به بیماری های خاص (بیماری های عصبی و عضلانی)

قبل از بوتاکس چه داروهایی نباید مصرف کرد؟

اگر به دارو یا ماده خاصی حساسیت دارید حتما قبل از تزریق به دکتر پوست خود اطلاع دهید. مصرف بعضی از داروها قبل از بوتاکس باعث بروز عوارض و مشکلاتی برای پوست می‌شود پس بهتر است قبل از بوتاکس از مصرف موارد زیر صرف نظر کرد:

  • مصرف داروهای گیاهی
  • حساسیت به داروهای خاص
  • مصرف داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی
  • آسپرین
  • روغن ماهی
  • ترکیبات گیاه خارمریم
  • بروفن

قبل از بوتاکس چه داروهایی نباید مصرف کرد؟

بعد از بوتاکس چی نخوریم؟

بعد از تزریق مصرف داروها یا مواد غذایی که باعث رقیق‌ شدن خون می شوند ممنوع است موادی مانند:

  • ویتامین E
  • امگا ۳
  • آسپرین
  • چای سبز

عوارض بوتاکس بعد از چند سال

متأسفانه گاهی شاهد عوارض بوتاکس در دراز مدت خواهیم بود عوارضی همچون عدم تقارن، افتادگی پلک و … که این عوارض بدلیل موارد ذکر شده در زیر به وجود خواهند آمد:

  • مراجعه به مرکز یا کلینیک زیبایی نامعتبر
  • انتخاب پزشک غیر متخصص 
  • استفاده از برند نامعتبر
  • تشخیص اشتباه بوتاکس برای درمان
  • تزریق در نواحی ممنوعه

سرگیجه بعد از بوتاکس

برخی افراد پس از تزریق بوتاکس دچار سردرد و سرگیجه می‌شوند. در صورتی که سرگیجه های خفیف داری؛ با کمی استراحت و خواب کافی این مشکل برطرف می شود. اما هنگامی که سرگیجه شدید‌ باشد باید با مراجعه به پزشک خود تحت درمان قرار گرفته و از داروهای مخصوصی استفاده کنند.

سرگیجه بعد از بوتاکس

پشیمانی از بوتاکس

 ممکن است بعد از تزریق بوتاکس با بروز عوارض به این نتیجه برسید که اگر تزریق انجام نمی شد بهتر بود؛ عواقب جبران‌ ناپذیری که ممکن است شما را به این نتیجه برساند موارد زیر می باشد:

  1. افتادگی پلک پایین و بالا
  2. واکنش های حاد آلرژیک
  3. عدم‌تقارن
  4. افتادگی لب
  5. عمیق شدن خطوط گونه 
  6. دوبینی و لوچی چشم‌ها

پشیمانی از بوتاکس

اگر بوتاکس وارد خون شود؟

اگر بر اثر تزریق نا درست ترکیبات بوتاکس وارد خون شود علائم ظاهری شدیدی بروز نمی کند. اما بطور کل بهتر است از بروز این اتفاق جلوگیری کرد. این کار مهارت پزشک را می طلبد؛پزشک باید دقت کافی موقع تزریق بوتاکس داشته باشد و فقط داخل عضله تزریق کند.

عوارض تزریق بوتاکس در رگ

هنگامی که بوتاکس توسط افراد کم تجربه و تشخیص نادرست محل تزریق انجام شود؛ منجر به کبودی پوست فرد می شود. در صورتیکه تزریق بوتاکس، در اطراف رگ های خونی انجام شود منجر به سوراخ شدن رگ شده و احتمال ایجاد کبودی در محل تزریق بیشتر می شود.

دوبینی بعد از بوتاکس

یکی از عوارض جانبی پس از تزریق بوتاکس، تاری دید یا دوبین است؛ که به صورت موقت بروز پیدا می کند. علت بروز این مشکل، ضعیف شدن عضلات اطراف چشم در اثر بوتاکس است.

تزریق بوتاکس برای میگرن مؤثر است یا خطرناک؟

جهت رفع سردرد های میگرنی در صورتی که با تقویت و مصرف دارو نتیجه لازم بدست نیاید تزریق بوتاکس می تواند انتخاب خوبی باشد و باعث تشدید سردرد نمی شود. اما به شرطی که توسط پزشک متخصص مغز و اعصاب و به مقدار کافی و در نقاط دقیق تزریق شود.

تزریق بوتاکس برای میگرن مؤثر است یا خطرناک؟

سوالات متداول در مورد عوارض بوتاکس

واژینیسم با بوتاکس درمان می شود؟

در صورت عدم پاسخ به روش های درمانی اولیه مانند مشاوره، درمان این بیماری با تزریق بوتاکس انجام می شود.

آیا بوتاکس با داروهای اعصاب تداخل دارد؟

معمولا خیر تداخلی ندارد به این دلیل که تزریق بوتاکس تاثیر موضعی دارد و با داروها تداخلی ندارد اما با این حال توصیه می شود با پزشکتان مشورت کنید.

آیا بوتاکس برای سینوزیت ضرر دارد؟

هیچ ارتباطی بین بوتاکس و سردرد سینوزیت وجود ندارد. اتفاقا یکی از درمان های سردردهای میگرنی، تزریق بوتاکس می باشد. تزریق بوتاکس در افرادی که سابقه سینوزیت و التهاب بینی دارند هیچ ممنوعیتی ندارد.

در افراد مبتلا به فشار خون یا کبد چرب امکان تزریق بوتاکس وجود دارد؟

اگر نسبت به ترکیبات بوتاکس حساسیت نداشته باشید بله امکان‌پذیر است.

آیا بیماران ام اس می توانند بوتاکس کنند؟

در مورد بیماری های خاص مانند MS باید حتما با پزشک داخلی اعصاب مشورت کنید در صورت کنترل بودن بیماری و عدم وجود ضعف حسی و حرکتی و در نهایت طبق صلاحدید متخصص اعصاب، امکان انجام بوتاکس وجود دارد.

قطع تزریق بوتاکس باعث افتادگی ماهیچه های صورت  می‌شود؟

احساس افتادگی عضلات صورت به این خاطر است که پس از اینکه اثر  تزریق بوتاکس از بین رود فرد احساس می‌کند عضله شل و افتاده شده است در صورتی که این طور نیست.

آیا استفاده مداوم از بوتاکس باعث فلج دائم عضله ها می شود؟

عضله ها هیچ‌گاه به طور دائم فلج نمی‌شوند فقط ممکن است بعد از چندین بار تزریق، نسبت به بوتاکس مقاوم تر شود. در این صورت بوتاکس اثرگذاری کمتر و کوتاه تری خواهد داشت. اما بعد از استفاده طولانی مدت از تزریق بوتاکس ممکن است مقاومت ماهیچه ها زیاد شود و تاثیر تزریق را کاهش دهد.

در آخر

برخی افراد ممکن است به ترکیبات بوتاکس حساس بوده و در نواحی مختلف بدن دچار واکنش های آلرژی زا یا حساسیت شوند. اگر برای اولین بار است که قصد تزریق بوتاکس را دارید؛ جهت جلوگیری از بروز عوارض خطرناک، بهتر است از پزشک خود بخواهید تا ابتدا مقداری از مواد را روی پوستتان امتحان کند تا از عدم حساسیت به بوتاکس مطمئن شوید. همچنین اگر قبلا این درمان را انجام داده اید و در حال حاضر برای تزریق به مرکز جدید مراجعه می کنید؛ این روش را انجام دهید. البته توجه به این نکته ضروری است که امکان دارد حساسیت با مقدار کمی از تزریق خود را نشان ندهد و پس از تزریق کامل بروز پیدا کند.

شاید شما هم در شهر خودتان به دنبال یک مرکز یا پزشک زیبایی برای انجام خدماتی همچون: تزریق ژل، هایفوتراپی، یا بلفاروپلاستی باشید با مراجعه به این صفحات علاوه بر آشنایی با این روش های درمانی می توانید بهترین متخصصان این حوزه در شهر محل سکونت خود را بیابید.

مطالب مرتبط:

نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات

آخرین مصاحبه ها

فهرست