انجام ایمپلنت در افراد سیگاری (تاثیر نیکوتین بر ایمپلنت)

انجام ایمپلنت در افراد سیگاری

انجام ایمپلنت در افراد سیگاری با اما و اگر هایی همراه است. اگر سیگاری هستید؛ بسیار مهم است که قبل از جراحی ایمپلنت دندان و در طول دوران نقاهت، سیگار را ترک کنید. افرادی که تمایلی به ترک سیگار ندارند ممکن است کاندیدای مناسبی برای استفاده از ایمپلنت دندان نباشند. در این مطلب سعی داریم به موضوع انجام ایمپلنت در افراد سیگاری بیشتر بپردازیم.

آیا سیگار کشیدن می تواند تأثیر منفی بر ایمپلنت های دندانی بگذارد؟

آیا به فکر کاشت ایمپلنت دندان برای جایگزینی دندان های از دست رفته خود هستید؟ ایمپلنت های دندان این امکان را برای شما فراهم می کند که به مدت ۳۰ سال یا بیشتر از یک لبخند زیبا و سالم لذت ببرید، در صورتی که به مراقبت از ایمپلنت های خود اهمیت بدهید.

با این حال، برخی عادات بد مثل، سیگار کشیدن می تواند موفقیت و طول عمر ایمپلنت را بسیار دشوارتر کند. شاید فکر کنید انجام ایمپلنت در افراد سیگاری مشکلی نخواهد داشت؛ اما در این مطلب توضیح داده می شود که کاشت ایمپلنت دندان در این افراد با شکست روبرو خواهد شد یعنی موفقیت آمیز نیست و چه بسا هزینه زیادی به همراه خواهد داشت.

طبق آمار و نتایج تحقیقات بدست آمده، ۱% از دلایل عدم موفقیت کاشت ایمپلنت مربوط به سیگار کشیدن افراد است و حدود ۱۵ درصد از افرادی که سیگار می کشند؛ مجبور به تعویض ایمپلنت دندان خود پس از گذشت پنج سال می شوند.

آیا سیگار کشیدن روی ایمپلنت دندان تأثیر می گذارد؟

بله، سیگار کشیدن روی ایمپلنت‌ های دندان شما پس از جراحی تاثیر می‌گذارد. دلیل این امر این است که هر بار که هنگام سیگار کشیدن، دود سیگار را استنشاق می کنید؛ نیکوتین باعث محدود شدن جریان خون به لثه ها می شود. در نتیجه، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند و پروسه بهبودی ایمپلنت را به طور فزاینده ای دشوار می کند.

از آنجایی که ایمپلنت ‌های دندانی با روش جراحی در استخوان فک قرار می‌گیرند و نیاز به برش‌ هایی برای ایجاد شکاف در لثه دارند، لازم است که فرایند استخوان ‌سازی انجام شود تا ایمپلنت‌ ها با استخوان فک و بافت ‌های اطراف ترکیب شوند. علاوه بر این، ممکن است به دلیل مصرف سیگار، عفونت هم ایجاد شود که خطر شکست ایمپلنت را افزایش می دهد و با عوارض و مشکلات ایمپلنت روبرو خواهیم شد.

آیا سیگار کشیدن روی ایمپلنت دندان تأثیر می گذارد؟

آیا انجام ایمپلنت در افراد سیگاری امکان پذیر است؟

در حالی که به شدت توصیه می شود قبل از دریافت ایمپلنت های دندانی، کشیدن سیگار و تنباکو را ترک کنید، ممکن است انجام این کار همیشه آسان نباشد. بسیاری از بیماران از برنامه های ترک سیگار با موفقیت زیادی استفاده کرده اند. اگر ترک سیگار امکان پذیر نیست؛ کاهش میزان سیگار توصیه می شود.

بهترین کار این است که در تمام مدت پروسه ترکیب شدن ایمپلنت با استخوان فک و استخوان سازی (حدودا سه ماه) سیگار نکشید. اگر استخوان فک به مرور زمان خراب شود، ایمپلنت دندان شما در معرض شکست قرار می گیرد.

آیا انجام ایمپلنت در افراد سیگاری امکان پذیر است؟

نکاتی برای به حداقل رساندن احتمال شکست ایمپلنت

ترک عادت همیشه آسان نیست. اما اگر می‌خواهید یک بار دیگر از لبخندی بهتر و سالم‌تر لذت ببرید؛ مراقب باشید که کدام یک از عادت‌ ‌های بد خود را باید کنار بگذارید. برخی از نکات مفید برای اطمینان از اینکه ایمپلنت شما تقریبا تا پایان تمام عمر باقی می ماند عبارتند از:

ترک سیگار

سیگار کشیدن نه تنها برای سلامت کلی دهان و دندان شما مضر است، بلکه کار را برای ایمپلنت های دندان بسیار دشوارتر می کند. بهتر است به دنبال راهی برای ترک کردن سیگار باشید.

نوشیدن آب به مقدار لازم

نوشیدن مقدار زیادی آب به هیدراته نگه داشتن بدن و دفع سمومی که ممکن است روی ایمپلنت های دندانی شما تأثیر بگذارد کمک می کند.

ورزش و رژیم غذایی مناسب

ورزش و خوردن یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند، که می تواند خطر شکست ایمپلنت دندان را نیز افزایش دهد.

مصرف دارو طبق تجویز پزشک

مصرف آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط دندانپزشک پس از کاشت ایمپلنت می تواند احتمال ایجاد عفونت را به حداقل برساند.

اگر به دنبال لیستی از بهترین متخصصین و مراکز کاشت ایمپلنت به روش فوری در شهر محل سکونت خود هستید می توانید به صفحات زیر مراجعه فرمایید:

در صورتیکه در شهرهای بالا ساکن نیستید به صفحه ایمپلنت فوری مراجعه کنید.

کلام آخر

در پایان باید گفت که ایمپلنت در افراد سیگاری ریسک زیادی به همراه دارد. سیگار کشیدن عادتی است که به سختی ترک می‌شود، اما اگر در تلاش‌ های خود پشتکار داشته باشید، لبخند سالم ‌تری خواهید داشت که ظاهر و احساسی عالی دارد و برای یک عمر با شما خواهد ماند.

مطالب مرتبط:

نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آخرین مقالات

آخرین مصاحبه ها

فهرست